PROIECTUL M.E.P.A.M. SE AFLĂ ÎN ETAPA DE PRECONTRACTARE

PROIECTUL M.E.P.A.M. SE AFLĂ ÎN ETAPA DE PRECONTRACTARE

Proiectul “Mecanisme și proceduri administrative moderne în Primăria Giurgiu” (MEPAM), depus spre finanțare de către Primăria Giurgiu în luna septembrie a acestui an, se află în etapa de precontractare.

Proiectul vizează înființarea unui Birou Unic la nivelul Primăriei Giurgiu și al direcțiilor subordonate Consiliului Local, destinat exclusiv lucrului cu publicul.

Proiectul a fost depus și câștigat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA/351/2/1) – Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunea mai dezvoltată și are o valoare totală de 3.763.974 lei (3.688.694 lei -valoarea nerambursabilă și 75.280 lei cofinanțarea Primăriei Giurgiu).

Prin acest proiect se urmărește modernizarea mecanismelor și procedurilor administrative la nivelul Municipiului Giurgiu, precum și reducerea birocrației prin implementarea și susținerea de măsuri de simplificare, atât din perspectiva back-office, cât și din perspectiva front-office, pentru serviciile furnizate către comunitate.

Ultima modificare: 03.12.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul REPLICA SABIEI LUI ȘTEFAN CEL MARE A AJUNS LA GIURGIU ÎN CADRUL UNEI CEREMONII SPECIALE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.